Szokatlan licitálásra buzdít az egyik magyar játék-webáruház

Nem mindennapi játékot indított el a Toys.hu webáruház: egy ötvenezer Forint értékű, játékokra beváltható kuponra lehet licitálni a kuponlicit.toys.hu oldalon keresztül. Ez még így önmagában persze nem lenne érdekes. A szokatlan az a játékban, hogy nem a legtöbbet ajánló, hanem a legalacsonyabb összeget kínáló játékos veheti meg a felkínált kupont a játék végén.

Persze most mindenki joggal gondolhatja, hogy ebben mi a ráció? Hiszen mindenki 1 Ft-ot fog ajánlani érte.

Csakhogy van még egy szempont, ami alapján majd kihirdetik a nyertest: egyedüli ajánlatot kell tennie. Vagyis, ha a játék ideje alatt más is ugyanazt az összeget ajánlja fel, akkor már mindketten kiestek a játékból.
Így tehát, aki a legkisebb összeget ajánlja egyes-egyedül, az veheti meg az általa ajánlott összegért a kupont, mellyel még karácsony előtt vásárolhat be a webáruházban.

kuponlicit_380x190.png

Kipróbáltuk: működik. Ráadásul túl sok adatot nem is kérdez rólunk a rendszer: csak email-címünket és nevünket kell megadni, és máris mehet a licitálás. (Az ajánlott összegről visszaigazoló email is érkezett.)
Megpróbáltunk egy másik email-címmel is játszani: ekkor meglepetés ért bennünket. Mivel ezzel az email-címmel már rendeltünk korábban a webáruháztól, így három licitálásra adott lehetőséget.

Sajnos nem derül ki az oldalon, hogy eddig hányan licitáltak - jó iránytű lenne annak eldöntéséhez, hogy nagyságrendileg milyen összeggel érdemes játszani.

Licitálni itt lehet: http://kuponlicit.toys.hu/

A licitálós oldalt működtető Toys.hu webáruház 2009-ben alakult családi vállalkozásként - mind a mai napig 100%-osan magyar tulajdonban van. Jelenleg több, mint 5000-féle gyerekjáték található meg a webáruház kínálatában.